Peter de Hooge

fiscaal jurist
Phone number
  • +31 (0)6 83 96 74 73

Peter de Hooge (1993) studeerde fiscaal recht en Nederlands recht in Rotterdam. Na enige jaren werkervaring in de aangifte- en adviespraktijk van een all round accountants- en advieskantoor heeft Peter ervoor gekozen om het team van Cervus te versterken. Met zowel een afgeronde studie fiscaal recht als Nederlands recht aan de Eramus universiteit heeft hij van een brede fiscaal juridische opleiding genoten. Deze brede opleiding heeft voor de cliënten van Cervus een toegevoegde waarde. Peter is bij Cervus als fiscaal jurist in dienst gekomen en gebruikt zijn extra kennis uit de opleiding Nederlands recht om vraagstukken vanuit een ander perspectief te bekijken.

Peter is een generalist en is dan ook bij vele vakgebieden betrokken. Zijn voornaamste interesses zijn in het bijzonder het huwelijksvermogensrecht en alle aspecten rondom vastgoed.

Peter bekijkt de adviesvraagstukken van de cliënten van Cervus graag vanuit meerdere perspectieven. Een fiscaal optimale keuze behoeft niet altijd ook de optimale keuze te zijn voor een cliënt. In die zin is advies altijd maatwerk. Door de beantwoording van een adviesvraag niet alleen op fiscale grondslagen te baseren, maar bijvoorbeeld ook op juridische grondslagen, krijgt een cliënt een vollediger beeld bij de gevolgen, kansen en mogelijkheden die aan zijn adviesvraag verbonden zijn.

Print Profile

Collega's